uitzetraamlogoAVW Dakramenspecialist

Kies voor kwaliteit en vakkennis


AVW Dakramenspecialist is zich meer dan 20 jaar geleden gaan specialiseren als installateur van het volledige Velux assortiment. (dakramen, daglichtsystemen, raamdecoratie en zonwering) waardoor wij ons ook daadwerkelijk een specialist op dit gebied kunnen noemen. Ons doel is om u zo volledig mogelijk te informeren zodat u een goede keuze kunt maken tussen de verschillende afmetingen, uitvoeringen en mogelijkheden.

AVW biedt snelle levering en wij monteren tegen een zeer gunstige prijs door heel Nederland. Op ons "Gastenboek" kunt u de ervaringen van onze klanten lezen.

  Velux dakramen gekoppeld buitenzijde  dakramen geplaats 4 keer gekoppeld buitenzijdevelux dakvensters gemonteerd met elektrische zonweringZolderraam van blank grenenKunststof binnenkant zie voorbeeld

Dakraam vervangen

Als u uw dakraam wilt laten vervangen bent u bij AVW Dakramenspecialist ook aan het goede adres. Velux werkt met codes die de afmeting van een dakraam aangeven. Deze codes zijn in de loop der jaren veranderd maar de afmetingen zijn gelijk gebleven. Als u het dakvenster kantelt, ziet u op de kopse kant een metalen plaatje met de typeaanduiding. Al die codes kunnen best verwarrend zijn, vandaar dat wij op onze pagina "Velux vervangen"  een overzichtelijke en volledige tabel met oude en nieuwe codes en de afmetingen hebben geplaatst.

 

Functie en ruimte


Voordat u het type dakraam kiest, denk dan aan de functie en ruimte waar het dakvenster geplaatst gaat worden. Zo sluit uw nieuwe aankoop aan bij uw wensen en de toepassing. Denk daarbij aan de volgende punten.

Kunststof onderhoudsarmGrenen of kunststof

Wij adviseren een onderhoudsarm, kunststof dakraam in keukens en badkamers. In overige ruimtes zoals slaapkamers, werkkamers, zolders of een gang voldoet een grenen venster prima. Uiteraard is het wel zo dat een kunststof dakraam minder onderhoud vergt.

Tuimel of uitzettuimel

Tuimelvenster

Het originele dakraam van Velux heeft een bovenhandgreep voor eenvoudige bediening. De handgreep is ideaal voor makkelijk met de hand bereikbare dakramen. Bij een uitzettuimelvenster zit de handgreep aan de onderzijde waarmee het dakraam naar buiten open gezet wordt.

 

 

Elektrische bediening

Elektrische bedieningOm het gebruiksgemak van uw Velux dakraam nog meer te vergroten kunt u kiezen voor elektrische bediening of bediening op zonne-energie.
Bijna alle afmetingen in het Velux assortiment zijn verkrijgbaar in de INTEGRA- of SOLAR uitvoering. Dit betekent dat de elektrische bediening of de bediening op zonne-energie geïntegreerd is in het dakvenster. Raamdecoratie of rolluiken zijn daarbij ook leverbaar op elektriciteit of zonne-energie. De nieuwe INTEGRA dakramen worden bediend met een comfortabele afstandsbediening.
Kiest u voor een uitvoering of afmeting die niet standaard elektrisch leverbaar is, dan is er ook nog de mogelijkheid om het dakraam met een losse motor om te bouwen tot een elektrisch bedienbaar dakvenster.

AVW Dakramenspecialist voor vervangen en plaatsen van uw Velux dakraam, raamdecoratie en zonwering!

  dakraam offerte

AVW Dakramenspecialist
Wervershoof
0228-515985
K.v.K 58203540
BTW nr: NL852922413B01

Leveringsvoorwaarden
Privacy verklaring

MHL buitenzonwering Verduisteringsgordijn Jaloezie velux Velux rolluik insectenhor

Kijk voor prijzen op onze nieuwe website www.daglichtcentrum.nl/raamdecoratie