MEER LICHT, MEER RUIMTE

Velux met zonweringDaglichtsysteem Gekoppelde ramenUitzettuimelvenster met vast element6 dakramen van velux

Op deze pagina vindt u een aantal foto's van eigen werk. Zo kunt u een indruk krijgen van onze manier van werken en ook inspiratie opdoen voor in uw eigen woning.

Daglicht, zicht en ventilatie

Natuurlijk daglicht is heel belangrijk voor een gezond en comfortabel binnenklimaat. Het is daarom raadzaam om, vóór het laten monteren van een dakraam van velux, na te denken over de juiste positie. Dit heeft namelijk invloed op de hoeveelheid daglicht, uitzicht en ventilatie. Bijvoorbeeld, een kantelraam gemonteerd aan de zuidzijde van een woning zorgt voor een natuurlijke warmte en fel licht. Een velux dakvenster gemonteerd aan de noordzijde zal, daarentegen, een constant zacht licht binnen brengen.

Op de pagina "Wie zijn wij" informeren wij u over de keuzes die gemaakt kunnen worden in de diverse dakraam uitvoeringen. Al deze types kunnen op oneindig veel manieren aan elkaar gekoppeld worden. Op deze manier wordt er een daglichtsysteem gecreëerd.

Velux® Daglichtsystemen

Met Velux daglichtsystemen kunnen alle denkbare combinaties gemaakt worden.  Velux dakvensters kunnen door middel van koppelgootstukken aan elkaar gekoppeld worden. Bovendien zijn er ook nog enkele unieke daglichtsystemen, zoals het Cabrio balkonvenster. Zo is er voor iedere gewenste situatie een oplossing te vinden.

AVW Dakramenspecialist kan u helpen en adviseren in het maken van de juiste keuze. Een Velux® daglichtsysteem bestaat uit meerdere Velux® dakvensters die naast elkaar (horizontaal DUO), boven elkaar (verticaal DUO), of zelfs in een carré zijn gekoppeld (QUATTRO). U kunt ervoor kiezen om vensters van dezelfde maat te koppelen, maar u kunt ook verschillende breedtes of hoogtes met elkaar combineren. 
Ook is het mogelijk om verschillende type dakramen te koppelen. Denk dan bijvoorbeeld aan een uitzetvenster gekoppeld met een vast element of een tuimelvenster.

Het Cabrio balkonvenster is een uniek product van Velux. Het bestaat uit een uitzettuimelvenster gecombineerd met een uitzetbaat balkonelement. Dit element kan eenvoudig worden ingeklapt en intergreert vervolgens met de buitenafwerking.
De verschillende voorbeelden van eigen werk zorgen ervoor dat u zich een goed beeld kunt vormen van de werkzaamheden van AVW Dakramenspecialist en de mogelijkheden van een Velux® daglichtsysteem.


Balkonvenster   Balkonvenster gesloten

Buitenaanzicht balkonvensters  Daglichtsystemen geopend

Zes gekoppelde dakramen  Gekoppeld open

Dakramen met buitenzonwering  Gekoppelde set gesloten

Balkonvensters van binnenuit  Buitenaanzicht Cabrio vensters

velux dakramen.jpg  Dakraam

 

  dakraam offerte

AVW Dakramenspecialist
Wervershoof
0228-515985
K.v.K 58203540
BTW nr: NL852922413B01

Leveringsvoorwaarden
Privacy verklaring

MHL buitenzonwering Verduisteringsgordijn Jaloezie velux Velux rolluik insectenhor

Kijk voor prijzen op onze nieuwe website www.daglichtcentrum.nl/raamdecoratie